U kunt een telt udlejning voor elk evenement: bruiloften, scholen, zakelijke evenementen!

 Het mooie herfstweer maakt het de perfecte tijd voor buitenfestiviteiten. Hoe maak je van je achtertuin je droomlocatie voor je feest? Wanneer u een tent huurt, zijn er veel verschillende manieren waarop u deze kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl en behoeften.

Heeft u een aanstaande bruiloft? telt udlejning? Zakelijk evenement?

Hier zijn enkele suggesties om uw evenement te perfectioneren met onze meerdere tentopties:

 

Bruiloft

Een buitenhuwelijk is waar Pinterest-borden van gemaakt zijn. Voordat je begint met het vastzetten van foto's van bloemen en tafelkleden, moet je de tentbenodigdheden niet vergeten.

Creëer de perfecte setting voor uw buitenbruiloft.

Voor een buitenbruiloft heb je een ruimte nodig waar gasten zich kunnen mengen en waar je de hele nacht kunt dansen. Laat de Victoriaanse tent dit decor zijn voor je mooie, zomerse bruiloft. Met zijn hoge, witte pieken en overdreven toonhoogte, heeft deze hangtent hoge, ruime plafonds die elegantie en grootsheid aan uw telt udlejning

Als je het buitenlandschap echt een onderdeel van je bruiloft wilt maken, probeer dan de tent met helder frame.

Met transparante wanden en plafond is deze tent perfect om je gasten een subtiele smaak van het buitenleven te geven. Laat overdag de zon naar binnen schijnen, of de sterren fonkelen 's nachts. (Nog beter, met de doorzichtige frametent is er geen kans dat een beetje regen je dag zal verpesten!)

Maak van je tent je sprookjeshuwelijk.

Wat is de sleutel tot het bepalen van de stemming en het creëren van een sfeer van warmte en verfijning? Goede verlichting.

Voor een werkelijk prachtige schittering is niets tijdlozer en eleganter dan een delicate kroonluchter. Maar wanneer deze buiten in een tent wordt opgehangen, wordt deze traditionele lamp een heerlijk grillig kenmerk dat zowel in het oog springt als opheldert. Maar als je op zoek bent naar verlichting die wat verfijnder, maar net zo elegant is, overweeg dan bistroverlichting. Deze kleine lampjes, die door het plafond van uw tent zijn gespannen, zullen de tafels zachtjes verlichten en uw gasten verrukken!

 

Bistro Lights

Als je je dansvoeten wilt laten rusten, geef jezelf dan een zitruimte die net zo leuk is als de dansvloer. En wat past er beter bij een bruiloft dan een romantische sweetheart tafel? Voeg deze bijzondere tafel toe aan uw bruiloftsdecoratie en u en uw partner hebben de hele nacht de beste stoel in huis.

Sweetheart table

En vergeet de zitplaatsen voor uw gasten niet! Overweeg onze selectie houten tuinstoelen om ze een ruimte te geven die zowel comfortabel als stijlvol is. Deze houten stoelen zijn verkrijgbaar in zwart, wit of een natuurlijke afwerking en voegen een rustieke elegantie toe aan uw zaak.

Black Wooden Garden

Of misschien ben je op zoek naar iets meer ongerept? Kies voor een meer traditionele benadering van uw bruiloftsinrichting met onze balzaalstoelen, verkrijgbaar in wit, zilver, fruitwood of goud.

School functie

De volgende keer dat je een afstudeer evenement, het diner of een ander schoolfeest moet organiseren, huur dan een tent om je achtertuin om te toveren in de coolste partyscene. Met de juiste aanraking kunt u uw achtertuin omtoveren tot een feest scène die zowel het personeel, de studenten als de ouders zal plezieren.

Maak van je achtertuin de leukste ontmoetingsplek in de stad.

For a school function that won’t make kids groan with boredom, the canopy tent is the top choice. The vibrant, striped pattern or white is a stand-out point piece – one the kids are sure to love.

Op zoek naar een andere stijl tent die net zo leuk is, maar ook een beetje meer verfijnd? Kijk eens naar de zeildoek tent. Met zijn hoge pieken versierd met kleine vlaggetjes, lijkt het alsof je het circus naar je eigen telt udlejning.

 


Comments

Popular posts from this blog

BestQuality hiking boots good for snow USA